Връзкар: Лефтеров се оказа брат на бивш участник в “Игри на волята” СНИМКИ

Димитър Лефтеров безспорно е един от най-харесваните мъже от новия сезон на “Игри на волята”, но се оказа и с много стабилни връзки в шоуто. 

Оказа се, че е брат на друг участник, който сме гледали вече в култовото приключенско шоу. И именно от него е научил някои хитринки, с които да се задържи по-дълго в играта. 
Лефтеров и Стратимир от миналия сезон на “Игри на волята” са братя. “Слуховете са верни… братя сме.”, разкриха те със снимка в мрежата. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dimitar Lefterov (@mitko_beats)

Братската връзка с предишен участник не е единствения коз на Лефтеров. Той е в шоуто с бившата си приятелка Мирела, с която са скъсали малко преди шоуто и имат всички шансове отново да се съберат. Друг е въпросът, че девойката май си е паднала по сина на Мария Гроздева и сме напът да станем свидетели на любовен триъгълник. 
Лефтеров признава във визитката си за шоуто, че не се страхува нито от глада, нито от студа. Но дали пък е готов да загуби любовта на живота си и то от свой съотборник?!/show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Секс на плажа: Диляна Попова го направи с колега на пясъка СНИМКИ 18+

Появиха се шокиращи кадри на красивата актриса Диляна Попова, на които е интимна с младия си колега Филип Буков. Двамата са сгащени в много интимен момент, който хвърля нова светлина относно личния живот на бившата на Асен Блатечки.  На едната снимка виждаме мускулестия актьор от “Татковци” надвесен с голо тяло […]

Subscribe US Now