Когато дори Доли Партън го направи

Кога е прекалено късно да се присъединиш към най-актуалната социална мрежа TikTok? Ако питаме Доли Партън, отговорът е “никога”. Защото легендата на кънтри музиката вече има профил и там, който е изключително забавен.
Не че сме очаквали друго – освен безспорния си талант и безброй благотворителни инициативи, голяма част от популярността на 76-годишната Партън се дължи на чувството й за хумор и позитивната й нагласа към света.
“По-добре късно, отколкото никога”, се казва в първото й видео в TikTok, публикувано през изминалата неделя. В момента Доли вече има над 960 хил. последователи там и е публикувала 15 видеа, с които да ни забавлява.
На част от тях самата певица ни показва някои от неуспешните си опити с приготвяне на коледни сладкиши, докато на други споделя забавни видеоклипове от други членове на TikTok. Защото макар до скоро да не беше част от социалната мрежа, Доли отдавна е популярна там.
Хаштаговете #DollyParton и #DollyTok имат качени над 6.4 милиарда клипа, в които или са ползвани популярни нейни песни като “Jolene” и “9 to 5”, или пък са споделени част от нейни кино роли, и други телевезионни участия.
От Variety ни припомнят, че Доли Партън е най-успешната кънтри изпълнителка за всички времена с цели 26 песни, достигали до номер едно в класацията на Billboard и 110 сингли, влизали в топ 50. Преди месец тя стана част и от Рокендрол залата на славата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лина с награда за „Млад продуцент на годината“

На годишните награди VIP Awards, организирани от Ива Атанасова, попфолк звездата Неделина Цанева – Лина, отнесе приза „Млад продуцент на годината“. Отличието Лина получи за своя лейбъл LM Production (Lina Music Production), с който тя успешно открива и лансира млади талантливи имена в поп-фолка. „Щастлива съм, че получих тази награда. Тя е […]

Subscribe US Now