Синът на легендата Здравко Здравков призна зависимост в “Сървайвър” СНИМКА

Огромен кураж показа синът на легендарния вратар Здравко Здравков в “Сървайвър”. Брокерът Павел разкри своя тежка зависимост, без да се страхува от реакцията на зрителите.

“Започнах да играя футбол на 8-годишна възраст. В последните години от кариерата ми се запалих по хазарта, по спортните залози, но не смятах това за проблем. Откакто обаче спрях футбола, станах зависим“, обяви той в Доминикана, където е част от племето „Войни“.
Нещо ужасно сполетя Филип Буков в “Сървайвър”, оставането му е под въпрос

Павел не иска да го свързват с популярния му баща, който навремето беше вратар на „Левски“ и на националите, а през 2008 г. участва в третия сезон на „Сървайвър“. Брокерът се надява да не бъде възприеман само като сина на Здравко Здравков, а да покаже характер и да изиграе играта по свой начин.
ММА боецът Жоро Валентинов в “Сървайвър”: Простих на Благо Джизъса
В риалитито обаче той носи медальона на някогашното племе на татко си – Мого Мого, което получил от баща си преди да тръгне към приключението. „Тази огърлица е близо до сърцето ми и ми дава сила“, обясни Павел.
Със сигурност и той, и останалите участници ще имат нужда от много сила, за да понесат екстремните изпитания. Актьорът Филип Буков вече припадна няколко пъти от изтощение, а междувременно от предаването си тръгна юристът Крум Цонев, след като получи най-малко гласове от зрителите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пак с ново гадже ли е Емили Ратайковски

Емили Ратайковски е щастливо разведена от юли миналата година. Молбата за развод от Себастиан Беър-МакКлард, с когото имат син, тя подаде през септември 2022 г. И оттогава личният ѝ живот се обсъжда по-активно от всякога. А и не е като да няма поводи за това. Миналият месец Емили Ратайковски разкри, […]