Луиза Григорова се пусна насинена и подкрепи Вергов: Всичко е евтин ПР и… грим! СНИМКИ

Съдебната сага между Диана Димитрова и Юлиан Вергов придобива все по-любопитен развой. След като стана ясно, че Вергов печели делото, ето че сега в социалните мрежи се отприщи истинска вълна от коментари на техни колеги. Поредното включване е от Луиза Григорова.

Актрисата застана твърдо зад колегата си Юлиан Вергов в скандала му с Диана Димитрова и за да поясни какво точно има предвид, постна любопитен коментар в профила си в социалните мрежи, свързан с насилието.
Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev)

От снимките и текста на Григорова излиза, че според нея снимките, на които Диана Димитрова е насинена, всъщност са пресилени и са… просто грим. Именно с тях тя обвини Вергов в упражнено насилие и дори е категорична, че той я е удрял.
Захари Бахаров с жесток шамар по Диана Димитрова заради Вергов, разкри, че…
От думите на Вергов пък, вече стана ясно, че е видял Диана да праща ужасяващи гласови съобщения на собствената му дъщеря, но така и не огласи повече подробности. И точно това е станало причина за разправията между двамата преди години.

“Направихме филм за домашното насилие. Имахме не една и две срещи с публиката. Не можете да си представите какво видях в очите на някои хора след филма. Ще ви кажа – ужасът от изпитаното. Този филм за нас е важен, за да се повдигне въпросът, за да се говори, за да бъдат спасени повече жертви на насилие. Лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ!
Диана Димитрова призна за Вергов и побоя, но от прокуратурата решиха… ДОКУМЕНТИ
И случаи, като този, на който всички трябваше да станем свидетели(защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на истинските жертви, омаловажават проблема, изкарват пострадалите като “проявяващи каприз”. Съответно изказаните лъжи по тема на Юли Вергов, когото аз безусловно подкрепям и обичам, вредят не само на него и цялото му семейство, но и на обществото ни.
Тези снимки тук ви показвам, за да видите кооооолко много и реалистичен грим има в киното, а за съжаление явно също толкова фалш. Благодаря за вниманието!”, гласи поста на Луиза Григорова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Откровенията на Парис Хилтън за връзка с учител

Още с излизането на мемоарите на Парис Хилтън знаехме, че те ще бъдат четиво, изпълнено с интересни и пикантни подробности от живота ѝ. Вече знаем, че в Paris: The Memoir тя е описала как се е чувствала около изтеклия с нея секс запис преди години. Но се оказва, че това далеч не […]