Гала стартира новия сезон на “На кафе”! Има ли уволнени панелисти и в какъв състав ще се завърнат?!

На 4 сепрември стартира новия сезон на предаването “На кафе” и зрителите се вълнуват дали ще има смяна на екипа. Вече се заговори, че голяма част от панелистите ще бъдат сменени. Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов и Ромина Тасевска са аут от продукцията, гласи последната клюка. 

Продуцентите са решили да запазят присъствието единствено на Дарин Ангелов и Георги Блажев, а към тях да се присъединят съвсем нови лица.

Наш репортер потърси информация от кухнята и научи, че последните писания по медиите не отговарят на истината. В понеделник на екран се завръща целия екип от панелисти. “Никой не е махнат, всички започваме новия сезон заедно, но с много нови идеи”, издадоха пред БЛИЦ от продукцията. 
От официалното съобщение става ясно, че непостоянните водещи си остават същите: Китодар Тодоров, Милица Гладнишка, Теньо Гогов, Здрава Каменова, Гергана Змийчарова, Михаил Кунчев, Вихра Петрова, Елизабет Методиева и Александър Костадинов, които били подготвили нова порция любопитни истории, полезни съвети и забавление. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тази българка бие Слави с пет пъти повече абонати ВИДЕО

Вижте българката с повече абонати от Слави – The Clashers! Това е Деница Малакова от Стара Загора. You Yube каналът ѝ има над 6,15 милиона абонати и се казва DenitslavaMakeup, както разбирате от името, той е за грим, пише Plovdiv24.bg.  В него Деница дава ценни съвети за това как да се гримираме, прави различни […]

Subscribe US Now