Когато и Кейт прояви спортна злоба

Откакто принц Уилям официално е в ролята на престолонаследник на британския трон, съпругата му е по-сияйна от всякога. Без да изоставя официалните си и семейни задължения, Кейт демонстрира и своята по-човешка страна, както видяхме на наградите БАФТА.
От началото на тази седмица Уилям и Кейт вече официално са принц и принцеса на Уелс. С това дойде и първата им визата в областта, която започна с присъствие на ръгби мач между Уелс и Англия.
На 28 февруари двамата бяха в Кардиф, където посетиха център за рехабилитация на наркозависими и хора, борещи се с алкохолизъм. Визитата е част от усилията на Мидълтън за повече съзнателност към проблемите на психичното здраве.
По-любопитно се оказа посещението на Уилям и Кейт в Aberavon Leisure & Fitness Centre. Там съпрузите се състезаваха един срещу друг на спинбайк, като Кейт победи безапелационно. “Тя ни каза, че ще победи, но всички я съжаляваха, защото е с токчета”, казва посетителка на фитнеса пред People.
Днес, 1 март, е особено специален за Уелс, защото е е Денят на свети Дейвид, покровител на областта. Принц Уилям и Кейт Мидълтън го отбелязаха, като присъстваха на специалния парад на Уелската гварди в замъка Уиндзор.
Това е първото присъствие на престолонаследника на парада, откакто през декември 2022 г. стана Полковник на Уелската гвардия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бъкингамският дворец гони Хари и Меган

Откакто през декември излезе документалното риалити Harry & Meghan, месец по-късно – и автобиографията на принц Хари, британската общественост се чуди кога британското кралско семейство ще предприеме нещо срещу “ренегатите”. Това действие вече е налице – английският дом на Хари и Меган Фрогмор Котидж, е предложен за жилище на принц […]