Коя е Натали Вискусо – жената, от която Хенри Кавил чака дете

Вчера, 15 април, стана ясно, че Хенри Кавил и половинката му Натали Вискусо са предприели голяма крачка във връзката си и ще стават родители.
И понеже актьорът има голяма фен база няма как да не се поинтересуваме коя е жената на сърцето му – Натали Вискусо, и като цяло какво знаем за връзката им.
През април 2021 г. стана официално, че двамата са заедно след снимка, която Вискусо сподели в профила си в Instagram, на която играе партия шах с Хенри Кавил.
Едва година по-късно двамата се появиха за първи път заедно на официално събитие. Тогава те минаха по червения килим на премиерата на Enola Holmes 2. Всъщност първата публична проява на Натали е още на 15-годишна възраст.
През 2005 г. тя взима участие в предаването на MTV – My Super Sweet 16. Тя е от Ню Мексико, но в последствие се мести с баща си и тогавашната му половинка в Калифорния.
Натали Вискусо е на 33 години, което я прави със седем години по-млада от Хенри Кавил. В момента тя е вицепрезидент на продуцентската компания Vertigo Entertainment, като преди това е заемала подобна позиция в друга голяма продуцентска компания – Legendary Entertainment.
В момента Хенри Кавил и Натали Вискусо работят заедно по продуцирането на филм по видео играта Warhammer 40 000. Последно двамата се появиха заедно на на няколко от премиерите на “Аргайл: Супершпионин”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крал Чарлз и промяната, която никой не си представяше в замъка Сандрингам

Царуването на Чарлз може и да не тръгна съвсем по вода, но поне кралят стриктно продължава да следва принципите, които още преди години е заявил като важни за него. Един от тях е опазването на природата и прилагането на все повече екологични практики в цялата монархия. Затова и не е […]

Subscribe US Now