Кейт Мидълтън е приета в болница

Вчера, 16 януари, Кейт Мидълтън е била приета в болницата London Clinic за планирана операция в стомашната област. Процедурата е минала успешно, но принцесата на Уелс ще остане хоспитализирана за две седмици.
Това става ясно от официалната информация на двореца Кенсингтън, който се грижи за връзките с обществеността на семейството на принц Уилям. От там уточняват, че операцията не е свързана с рак, но няма да разкрият какво точно естеството й.
Уточнява се още, че Кейт ще може да се завърне към обичайните си ангажименти чак след Великден, което означава, че всички планирани преди 31 март тази година ще отпадат. В това число е и пътуването на принца и принцесата на Уелс до Рим.
Самият принц Уилям е отложил някои от собствените си работни задачи и официални ангажименти, за да прекарва повече време с трите деца на семейството, докато съпругата му е в болница.
От Кенсингтън съобщават още, че Кейт Мидълтън е пожелала “информацията, свързана със здравето й, да остане лична” и че моли за уважение към това нейно право. Уточнява се още, че нова информация ще бъде съобщена, когато има такава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Две седмици в болница - какво се случва с Кейт

Вчера, 16 януари, Кейт Мидълтън е била приета в болницата London Clinic за планирана операция в стомашната област. Процедурата е минала успешно, но принцесата на Уелс ще остане хоспитализирана за две седмици. Това става ясно от официалната информация на двореца Кенсингтън, който се грижи за връзките с обществеността на семейството […]

Subscribe US Now