Снежана Макавеева заби любовница по време на “Сървайвър”, а Станилия крещи и чупи от яд на финала

Истинско шоу се разиграло зад кулисите на “Сървайвър”. Най-интересното от риалити формата е останало скрито за зрителите, а някои от участници са срещнали нови половинки във формата. И не става въпрос за Татня и Благой Георгиев, нито за Ермина и Цецо. 

Запознати със случващото се зад кулисите в Доминикана разкриха пред БЛИЦ, че актрисата Снежана Макавеева е намерила сродна душа в лицето на една от жените оператори в шоуто. 

Снежана Макавеева
Но тази любов се оказала болезнена за друг участник в шоуто, а именно трикратната шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова. Останалите участници подозирали, че спортистката има по-различни симпатии към актрисата и това била причината да й подари имунитета си, с което подписа моменталното си отпадане. 
На финала, когато всички участници се събрали във вилата, където били настанени, Станилия откачила и започнала да блъска и троши. Причината била, че Снежана ясно й показала, че не споделя чувствата й. Сърцето й било прободена, след като научила, че е завъртяла главата на една от операторките там. Тази история я разказват останалите участници на приятели при пристигането си в България. 

Геновева Иванова
Снежана не е единствената, която е срещнала любовта на острова. Геновева също се задявала с един от операторите. “Криеха се в джунглата да снимат анонси, но нейните бяха най-дълги. Нямаше ги с часове”, съскат съплеменниците й. 
Предстои да видим дали двете дами ще се задържат с тръпките си от Доминикана и дали ще прераснат в нещо повече от задоволяване на нагона в изолирана среда, в каквато бяха поставени в “Сървайвър”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ралица Паскалева показа майка си и трогна всички СНИМКА

Актрисата Ралица Паскалева сподели много лична снимка в социалните мрежи. Тя е от 61-ия рожден ден на нейната майка, а партито е било край морския бряг.  Цялото семейство на актрисата е отишло на морето за празника, тъй като тя в момента е на работа там по снимките на новия сезон […]

Subscribe US Now