След 45 години брак – и Мерил Стрийп вече е свободна жена

Бракът между Мерил Стрийп и Дон Гъмър често е сочен като един от най-устойчивите в Холивуд. Затова когато наскоро стана ясно, че двойката е разделена от цели шест години, мнозина се зачудиха за решението им.
Въпреки раздялата на 30 септември 74-годишната носителка на Оскар и 76-годишният скулптор отпразнуваха 45-ата годишнина от сватбата си. Двойката продължава да се подкрепя в личен и професионален план, но отношенията им вече са приятелски, не и романтични.
“Дон Гъмър и Мерил Стрийп са разделени повече от шест години и вече живеят отделно, макар да са дали обещанието, че винаги ще се грижат един за друг”, потвърди представител на актрисата. А феновете на звездата забелязаха, че тя все още носи годежния си пръстен – дори през изминалата седмица, когато присъстваше на раздаването на наградите Princesa de Asturias.
Последният път, когато двойката беше заснета заедно, бе на церемонията по връчването на Оскарите през 2018 г. И докато статусът на връзката им явно се е променял, актрисата разкри през 2022 г. пред Vogue, че е отдадена на семейния си живот, тъй като със съпругът ѝ имат четири общи деца: Хенри Улф (43 г.), Мами (40 г.), Грейс (37 г.) и Луиза (30 г.).
“Няма карта или упътване за това как да се поддържа семейство. Това винаги е въпрос на преговори и ангажименти”, каза тя пред изданието, като подчерта и значението на “добрата воля и готовността да се огънеш – и да замълчиш от време на време”.
През 2012 г. Мерил Стрийп посвети своята награда Оскар за най-добра актриса на съпруга си. “Първо ще благодаря на Дон, защото когато благодариш на половинката си в края на речта, пускат музиката, а аз искам той да знае, че всичко, което ценя най-много в живота си, съм получила благодарение на него”, каза тя тогава, припомнят от Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С кого излизат Нина Добрев и Шон Уайт

Нина Добрев и Шон Уайт са заедно вече три години и по всичко личи, че се чувстват страхотно. Двамата не пропускат момент да се забавляват и да прекарват възможно най-много време един до друг. Последното им общо събитие инцидентно се превърна в двойна среща, както разказва самият Уайт пред People. […]