Кейт Мидълтън изненада феновете си

Новината за раковата диагноза на Кейт Мидълтън беше истински шок за много хора във Великобритания и по света. С нея спряха и спекулациите за това къде беше изчезнала принцесата в последните седмици и защо Уилям е на събития сам.
Още през януари от двореца Кенсингтън съобщиха, че принцесата на Уелс е претърпяла коремна операция и има нужда от възстановяване. Тогава стотици хора изпратиха благопожеланията си към нея като коментар в социалните медии или дори с картички до нея.
Една от тях е Алекс Мари Хол. На 6 април тя получава писмо от Кенсингтън. “Пликът е с печата на двореца Кенсингтън и мъжът ми си помисли, че трябва да приготви костюм за градинско парти”, шегува се тя в публикация в Х.
Става ясно, че Хол е получила благодарствена картичка от Кейт Мидълтън. “Супер развълнувана съм от тази красива и така ценна картичка. Продължавам да се моля за оздравяването на красивата ни принцеса на Уелс.”
Текстът на картичката гласи: “Благодарим за милите пожелания към нейно височество принцесата на Уелс. Жестът ви е дълбоко оценен”. От Express коментират, че от Кенсингтън вероятно са изпратили множество подобни картички.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ноа Сайръс срещу Майли - драмата продължава

Когато си от голямо семейство, е твърде вероятно поне двама от неговите членове да не са в добри отношения. Изключение не прави и фамилията на Майли Сайръс, която се оказа замесена в доста странни конфликти помежду си в последните месеци. След като Били Рей Сайръс и Тиш се разведоха, тя […]

Subscribe US Now