Защо принц Луис е по къси панталонки на Коледа

Ето че първата Коледа без кралица Елизабет Втора отмина. Крал Чарлз Трети произнесе коледното си обръщение от параклиса в Уиндзор, където са погребани майка му и баща му. А кралското семейство се събра за празниците в двореца Сандрингам, както повелява традицията.
Един от най-очакваните моменти беше преминаването на почти всичките му членове до църквата “Мария Магдалена” край замъка, където на 25 декември беше изнесена обичайната коледна меса.
Покрай събралото се множество преминаха кралят и кралицата-консорт, принц Андрю, принц Едуард със съпругата си Софи, както и дъщерите на Андрю принцеса Йожени, и принцеса Беатрис със съпрузите си.
Необичайно за нея отсъстваше единствената дъщеря на покойната кралица принцеса Ан, но липсата й беше обяснена с настинка. Затова пък безспорните “звезди” на разходката до църквата се оказа семейството на принца и принцесата на Уелс.
И по-точно най-малкият му член принц Луис. След като привлече вниманието по време на Платинения юбилей на прабаба си през лятото, сега той също успя да си спечели любовта на поданиците си.
Първо това стана с един непринуден жест, заснет на видео – малкият Луис догони кака си принцеса Шарлот, за да й поднесе малко букетче с цветя. Внимание предизвика и облеклото му – въпреки зимните температури, той носеше къси панталони и тричетвърти чорапи.
Така повелява традицията за децата на благородниците във Великобритания. “Докато не станат на осем години, момчетата носят къси панталони. Това е много английско”, пояснява главната редакторка на списание Majesty Ингрид Сюърд пред People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Бела Торн е щяла да бъде уволнена заради снимка по бански

Бела Торн и Емили Ратайковски са две жени, около които винаги е интересно. И двете могат да говорят много за най-различни приятни и неприятни случки, които се преживели. И точно това направиха в последния епизод от подкаста на Емрата – High Low. В него бяха засегнати доста теми, като една […]

Subscribe US Now