Четирите човека, на които Кейт Мидълтън разчита най-много

След мистериозната си операция в коремната област на 16 януари тази година, Кейт Мидълтън се отдаде на възстановяване у дома в Уиндзор. Принцесата на Уелс няма да е активна в обществения живот чак до седмицата след Великден.
Междувременно обаче има близки около себе си, на които да разчита. Освен майка й Керъл и сестра й Пипа, край Кейт са и четирите й верни приятелки.
Емилия Джардин Патерсън
Това е една от най-старите приятелки на Мидилтън – двете са съученички от колежа Марлборо. Емилия е била в компанията на принц Уилям и дори се смята, че тя е запознала принца с Кейт в университета “Сейнт Андрюс”. Тя е и кръстница на принц Джордж.
Софи Снъгс
По баща Картър, тя се познава със семейство Мидълтън от дете, защото е родом от Норфолк. Софи е детска учителка, специалст по логопедия, и е близка с Кейт. Тя дори присъства на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Освен това е кръстница на принцеса Шарлот.
Лейди Лора Мийд
Лейди Мийд е съученичка на принц Уилям от колежа Ийтън. Живее близо до Анмър Хол – лятната резиденция на принца и принцесата на Уелс. Кръстница на принц Луис.
Наташа Арчър
Може да не е точно приятелка на Кейт Мидълтън, но като лична нейна асистентка Арчър е постоянно покрай принцесата. Всъщност двете са много близки, защото 36-годишната Наташа работи за кралското семейство от 17 години. Освен асистент, тя е и личен стилист на Кейт Мидълтън, уточняват Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Живот, изпълнен с болка - проблемите на Силвестър Сталоун с гърба

Да си екшън звезда въобще не е лесно, защото актьорската професия е свързана с много рискове, които на пръв поглед са невидими от зрителите. Силвестър Сталоун знае това много добре, защото лично е изпитвал трудностите на контузиите и нараняванията, които се случват понякога по време на снимки. В The Family Stallone […]

Subscribe US Now