Изненада! Мишо Шамара пропя чалга ВИДЕО

И рап сензацията Мишо Шамара се предаде пред принципите си и запя чалга. Песента е в колаборация с попфолк певицата Наташа Монева.

В парчето участие взима и нейният съпруг Ивайло Монев – Rockera. Сингълът се нарича „Искам да те имам“ и е направен по бийтове от Лил Ша – сина на Шамара. Както е известно, Мишо Шамара се нарича още и Биг Ша.
Идеята да се направи подобна колаборация била на съпруга на Наташа – Ивайло Рокера. Той бил дългогодишен приятел на Шамара. При една от срещите им споделил идеята, че е добре да направят нещо заедно, а Мишо приел на драго сърце, поясни Наташа. „Песента е записана в студио във Варна, а клипът е заснет в Лондон“, каза още тя пред „Телеграф“.

Текстът е тройно дело на Рокера, Биг Ша и Наташа.
Първоначалната идея била съвместната песен да е само между Рокера и Шамара, но след записа Ивайло предложил на Наташа да направи припева, обяснява тя. Така и станало. Песента се приема добре от феновете и вече има много гледания и споделяния, завърши певицата. Видеоклипът е дело на Павел Симеонов. А записът и обработката на Гошо Малкия ЖО./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Брад Пит и Инес де Рамон като влюбена двойка

Вече от около година се говори усилено за връзката между Брад Пит и Инес де Рамон, като двамата към момента избягват да коментират какво се случва. Но от различни източници става ясно, че отношенията им се развиват повече от добре и двамата се наслаждават на времето, прекарано заедно. От People разбираме, […]