Бременна ли е Николета Лозанова

Както добре знаем, Николета Лозанова има дъщеря от брака си с футболиста Валери Божинов. И тъй като 11-годишната Никол вече е голямо момиче, не сме и предполагали, че плеймейтката мисли за второ дете. 
Николета обаче опроверга набързо разсъжденията ни с последния си пост в социалните мрежи, като показа, че не само е готовa за такава крачка, а и бебето вече е на път.
Николета Лозанова и Ники Михайлов очакват първата си рожба.  Николета сподели снимка, на която лежи на плажа гола от кръста нагоре и показва вече наедрялото си коремче.
“Две сърца в едно тяло”, пише Лозанова под кадъра. Ночакваната новина зарадва феновете ѝ, които побързаха да я поздравят и да пожелаят на нея и Валери Божинов много щастие и семейни радости.
За момента не е ясно нито какъв е полът на бебето, нито в кой месец точно е моделът, но предполагаме, че с времето Николета ще вдигне завесата на тази мистерия и държи последователите си осведомени как се развива бременноста ѝ. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рускини набили жестоко Стойка Пипирудата, защото ги напръскала със...

Около Стойка Пипирудата, както е по-известна Стойка Стефанова покрай участието си в “Биг Брадър” няма начин да не се случи нещо колоритно или скандално. А случката, за която става дума сега, се разиграва преди няколко години в Италия. Там нашенката е на почивка с близки приятели, но не й допада масовото отношение към […]

Subscribe US Now