Иво Аръков стана певец! В клипа се съблича и показва тяло на Аполон ВИДЕО

Иво Аръков показа още един свой талант – на музикален изпълнител. Първата му песен вече е факт. “Аромата” е горещо парче за любовта, от която боли, но и ни прави решителни. 

Оказва се, че пеенето за него не е каприз, нито нещо “самонадеяно”, а отдавнашно желание, страст и много положен труд. 
“Това е песен за изгарящата любов, която ни бележи до степен да не можем да продължим. Клипът обаче завършва с приемане на действителността, да бъдем смислени и решителни”, споделя той пред ladyzone.bg. 
Самият той приема тази песен като възможност да затвори страница от своя собствен живот. И признава, че в момента е щастлив в любовта си, а не го боли. 

“Смела стъпка” – така Аръков нарича появата на първата му песен. “Харесва ми да се занимавам с музика и продуцентство. Тази идея дълго време отлежаваше в съзнанието ми, просто не попадах на правилните хора.” Вдъхновение получава от лятното турне с Кирил Кирилов, Кирил Ефремов и Виктор Стоянов. С Искрата пък успява да съчетае работата си по особено добър начин. 
Признава, че през годините не е спирал да ходи на уроци по пеене, при вокални педагози и хора от музикалния бранш. 
Относно името на песента той казва: “Пишем го и на кирилица, и на латиница. Ако можех, и на китайски бих го написал.”
A писането, също като пеенето явно е в кръвта на актьора. Защото той е и един от авторите на текста на парчето. Допълват се чудесно с Искарата и Росен Димитров. 
Признава, че ако трябва сам да напише текст, ще прекали с дългите изречения. “А те не стават за песен!”. Затова се доверява на професионалистите с дълъг опит в обалстта. 
За Иво пеенето е естественото допълнения към неговите творчески занимания.  “Те са в една посока. Не ставам аграр. Тук просто едното помага на другото.”
 

Всъщност първото си предложение да започне кариера като певец получава много преди тази първа песен. То идва от Галин. А поводът е една песен за голям хранителен магазин. Тогава отклонява офертата. 
Идеята явно е имала нужда да узрее, за да се получи това, което сега феновете му могат да вдъхнат – “Аромата”. 
Защото когато човек прави нещата и влага сърце, те просто се получават. Доказателство за това е и фактът, че успява да си представи и да сподели идеята за клипа в рамките на само един телефонен разговор. 
“Изникна ми на веднага, разсъждавайки върху текста. Просто ми беше много лесно да реагирам на момента”
Партньорка на Аръков в клипа е певицата Десита.  Благодарен й е, че е приела да участва в него, а присъствието й, признаваме, е особено осезаемо.
Горещите сцени обаче в никакъв случай не са причина приятелката му да ревнува. “Тя е моя приятелка и затова, защото няма нищо против и осъзнава какво работя и какви са сцените, в които участвам. Ние сме артисти, които пресъздават друга история в друго пространство.”/show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Сузанита показа бебето, вече печели на гърба му СНИМКА

Сузанита роди първото си дете през ноември миналата година, а това, което направи на първите си разходки с него, възмути мнозина, които не й спестиха гневни реакции в социалните мрежи. Скандалната изпълнителка, която е в много обтегнати отношения с баща си Орхан Мурад, изглежда следва стриктно стъпките на други родни […]

Subscribe US Now