Футболист стана № 1 в стрелбата с фекалии във “Фермата” СНИМКА

Футболист се превърна в супер героя на най-мръсната и миризлива битка във „Фермата“. Коко, който е играл за български и германски отбори, показа виртуозна стрелба с животински фекалии.

Участникът от „Канатица“ мощно засили към кош „бомби“ от воняща тор, старателно подготвени от съотборничката му, собственичката на автокъща Лили. От 18 изстрела той отбеляза 18 точни попадения, предизвиквайки всеобщо възхищение.
Самоубийство?! Как е умряла Сия от “Фермата”?! Дъщеря й каза цялата истина за нея

„Не знам дали Коко може да се справи с нещо друго така добре, както с фекалиите!“, помайтапи се водещият Иван. „Е, две деца имам“, отвърна му в същия стил Коко.
Иван излетя от “Фермата” след унизителен разгром на Арената
В смрадливото изпитание отборът му „Канатица“ срази конкурентния „Елбетица“ и получи правото да избере дуелисти за предстоящия сблъсък на Арената в понеделник. Червените посочиха за съперници сервитьора Андрей, актьора Петър и актрисата Присияна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Футболист стреля с фекалии във "Фермата" и стана страшно за... СНИМКА

Футболист се превърна в супер героя на една от най-мръсните и миризливи битки във “Фермата”, откакто риалити формата съществува. Коко, който е играл за български и германски отбори, показа виртуозна стрелба с животински фекалии. Участникът от “Канатица” мощно засили към кош “бомби” от воняща тор, старателно подготвени от съотборничката му, собственичката на автокъща Лили. […]