Анелия най-после призна в кого е влюбена и обича ли го повече от Коко Динев СНИМКА

Анелия най-сетне призна открито, че е много влюбена и щастлива с хазартния бос Любомир Захаринов, за чиято връзка първо нашата медия писа. 

Певицата бе категорична, че това е вторият мъж след бащата на нейното дете Коко Динев, на който безрезервно е отдала сърцето си.
“Обожавам Любомир, обичам и обачана съм, много щастлива”, повтори на няколко пъти пред Александра Сърчаджиева изпълнителката и дори се провикна пред камерата: “Обичам те, любов моя”. Тя не скри, че след Динев е имала и други връзки, но без да назове имена, пише “Хотнюз”. 

Анелия обаче категорично отрече информациите, че тя е причина за раздялата на Захаринов с майката на децата му. Пред bTV тя разказа, че двамата се запознали на събитие, организирано от фирмата на сегашното й гадже. Според нея той вече бил разделен с жена си. Все пак певицата и Захаринов преживели една раздяла от два месеца, за да можело “нещата да си дойдат на мястото”, както се изрази тя.
Очевидно тогава богаташът е взел решение да се разведе официално с майката на децата си, към която той се отнасял много почитателно и до днес, твърди Анелия. Двамата били истински сродни души и се разбирали прекрасно, след като заживели заедно в дома на Захаринов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Еми Стамболова се нахвърли на по-младите си колежки! Ариа ли визира с тези грозни думи?

Легендарната фолк звезда Еми Стамболова се изказа доста остро за по-младите си колежки. Всички го говорят скрито, но тя си позволи да назове нещата истинските им имена. Под прицела й попадна актуалната звезда Ариа, смятат фолк фенове.  Обичаната певица направи оценка на съвременното състояние на попфолка, който според нея е […]

Subscribe US Now