Еми Стамболова се нахвърли на по-младите си колежки! Ариа ли визира с тези грозни думи?

Легендарната фолк звезда Еми Стамболова се изказа доста остро за по-младите си колежки. Всички го говорят скрито, но тя си позволи да назове нещата истинските им имена.

Под прицела й попадна актуалната звезда Ариа, смятат фолк фенове. 
Обичаната певица направи оценка на съвременното състояние на попфолка, който според нея е доста променен.
“Тук не става дума само за липсата на пеене на живо, а и за цялостното поведение на артистите. В момента не може да се разбере певци ли сме или циркаджии“, сподели пред Фен ТВ тя.

Фенове на лекия жанр са убедени, че Еми визира поведението на Ариа на сцената, което през последните година-две е доста обсъждано и критикувано от нейни колежки. 
Безкомпромисна като изпълнител, тя не одобрява промяната и в музикално отношение и е категорична: „Всичко е едни електронни звуци, електронен глас, няма го онова хубавото, което да те жегне. Попфолкът вече е само бизнес, не е само фолк музика“.
Еми Стамболова не вярва в клишето, че приятелства в попфолка няма. В перфектни отношения е с всичките си колеги, но най-близки са й тези от 90-те, така наречените ретро певци.
Не е много съгласна с определението ретро и се пита дали в Гърция биха казали на Василис Карас, че е ретро или пък на Лепа Брена в Сърбия.
Ретро партитата определя като много успешни – на тях всички знаят песните наизуст независимо, че някои даже не са били родени, когато са издадени тези парчета./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тези голи СНИМКИ 18+ на Валери от "Игри на волята" подлудиха жените

Макар и само 23-годишен, Валери Григоров – наследникът на шампионката по спортна стрелба Мария Гроздева, бе сред фаворитите в четвърти сезон на „Игри на волята: България“, но изненадващо за всички напусна предаването след капитански елиминации преди повече от месец.  Самият той призна още тогава, че не е очаквал такова развитие […]

Subscribe US Now