Нина Добрев – секси в Ню Йорк

Романтичната идилия на Нина Добрев и Шон Уайт е в разгара си. Двойката изглежда по-влюбена от всякога, а преди известно време двамата дори намекнаха, че може би обмислят и сватба.
Междувременно обаче се наслаждават на всеки миг заедно, независимо дали са сами или на бляскави светски събития. Като последното такова – гала вечерята на нюйоркския музей “Гугенхайм”.
Благотворителното събитие се състои всяка година, като целта му е да събере средства за бъдещи изложби, образователни програми и иновативни инициативи, свързани с изкуството и културата.
Тази година галата се състои с любезното съдействие на Dior, които облякоха почти всички звездни гости, сред които бяха Александра Дадарио, Рейчъл Броснан, майката на Илон Мъск Мей Мъск, както и Нина Добрев заедно с Шон Уайт.
Актрисата от български произход беше избрала рокля с широкопола пола в бяло и кафяво с цепка, която стигаше до бедрото. Шон пък беше в класически смокинг. За настроението на гостите се погрижи музикалното изпълнение на Нора Джоунс, също облечена в Dior.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изловиха Койна Русева с чисто гол мъж СНИМКА 18+

Особено провокативна черно-бяла снимка изтече в мрежата с голяма въпросителна. На нея се вижда чисто гол мъж да прегръща атрактивна дама, а заради затъмнения ефект, не всеки успя да разпознае главните действащи лица. Кадърът, очаквано, предизвика десетки коментари в мрежата за това коя е двойката, а впоследствие стана ясно, че това е актрисата от […]

Subscribe US Now