Когато Кейт остава силният в семейството

Ако има нещо сигурно в британското кралско семейство, то това е фактът, че 2023 г. започна различно за всеки от членовете му. Крал Чарлз се готви за коронация, принц Хари издава скандална книга, принцеса Йожени пък очаква второто си дете.
На този фон Кейт Мидълтън е като стожер, който успява да запази самообладание и да продължи да изпълнява служебните си задължения въпреки всичко, което се случва около нея. А новата година със сигурност започна доста натоварено за нея.
41-годишната принцеса на Уелс има важна седмица. Освен рождения ден на майка си в тесен семеен кръг, на който се очаква да присъства тази вечер, тя се занимава и с новата кампания на Център за ранно детско развитие на Кралската фондация.
Тя се нарича Shaping Us и е насочена към привличането на вниманието към това колко са важните първите пет години за пълноценното развитие на всяко едно дете. За да я представи, Кейт Мидълтън беше организирала специален прием.
Той се състоя в централата на наградите БАФТА в Лондон. “Колко важно е ранното детство за това в какви възрастни се превръщаме”, започна Кейт речта си. “Много е важно да разберем не само важността на първите години от живота, но и да знаем как всички ние можем да помогнем на бъдещите поколения да се превърнат в щастливи и здрави възрастни.”
Думите на принцесата разчувстваха много хора, на които не пропусна да благодари за подкрепата през години. Ден след приема в Лондон на официалния Instagram профил на принца и принцесата на Уелс и кратка стопмоушън анимация, наречена по името на кампанията на Кейт Shaping Us.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дженифър Лопес, Shotgun Wedding и признанието на актрисата, че без малко е щяла да падне от една скала по време на снимките

Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now