Как Дженифър Лопес релаксира във ваната

Всички приятели и близки на Джей Ло казват за нея, че е изключителен професионалист, отдаден на професията си. Която обожава. И всички ние го виждаме – тя завладява сцената всеки път. Блестящо се представя и на снимачната площадка, влизайки в запомнящи се роли в няколко филма. Но освен че знае как да работи, Дженифър Лопес знае как да се забавлява и как да си почива.
Изпълнителката се награждава с релаксираща вечер във ваната по време на медения си месец в Париж, виждаме от видео, което самата тя записа и публикува в Instagram.
На фона на него чуваме мелодията на нежно пиано, а за няколко секунди пред нас се показват невероятните светлините на Айфеловата кула. Докато Лопес държи телефона си към огледалото на ръката ѝ проблясва диамантена гривна, а под прибраната ѝ на кок коса – диамантени обици.
“Да се погрижиш за себе си в Париж винаги е добра идея”, така певицата озаглави публикацията си в официалния акаунт на своята марка за красота JLo Beauty в Instagram.
Джей Ло прави виртуална обиколка на банята, като в един момент насочва камерата към бял халат, върху който със златни букви са бродирани думите “Just Married”. След това отправяме поглед към открехнатия прозорец, от който виждаме символа на Града на любовта, а най-накрая откриваме цял щанд, пълен с продукти на JLo Beauty.
Актрисата от “Омъжи се за мен” изследва всяко кътче на Париж ръка за ръка с Бен Афлек, след като двамата се вричат в любов в Лас Вегас през юли. Младоженците и децата им се насладиха на частна обиколка на емблематичния музей Лувър и няколко изискани ресторанта, пише People.
Близо месец след интимната си сватба, двойката вдигна пищно тържество пред стотици близки, приятели и семейство в имението на актьора в Джорджия.
В своя бюлетин On the JLo за сватбата в Джорджия, Дженифър Лопес разкри повече подробности за чувствената реч на Афлек по време на големия ден. “Това е раят. Точно тук. Сега сме в него.” Това е една от любимите ми реплики от филма на “Те живеят в нощта”. Същите думи каза в речта си на сватбения ни прием и си помислих… колко перфектно”, написа тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петя Буюклиева, Марги Хранова и Михаил Белчев с награди от Международния фестивал за поп и рок музика - София 2022 СНИМКИ

София беше музика! В навечерието на празника на столицата ХII-тото издание на най-голeмия Фестивал за поп и рок музика  – София 2022 избра своите песни. Събитието се проведе под патронажа на г-жа Албена Атанасова – заместник – кмет на Столична община и отново събра творци в подкрепа на каузата “Да сверим […]