Голямата промяна в кралското семейство

Крал Чарлз реши да сподели публично както диагнозата си рак, така и процедурите на простатата, на които се подложи по-рано през годината. Надеждата му бе да бъде прозрачен и да повиши осведомеността на обществото относно здравните проблеми.
Промяна в начина, по който кралското семейство показва емоции – така характеризира Хана Фернандо от списание Women & Home случващото се в последните два месеца. “Имам чувството, че това важен момент, истинска промяна за кралските особи. Виждаме различно ниво на емоция.”
Бъкингамският дворец например сподели видеоклип на крал Чарлз, който отваря картичките с пожелания за здравето му и се просълзява от милите съобщения, които е получил. През отминалата седмица пък принц Уилям се извини с “Лични причини” за отсъствието си от възпоменателната служба за покойния гръцки крал Константинос.
“Виждаме как Уилям се оттегля от кралските задължения, виждаме различни неща, които никога не са се случвали по време на управлението на кралицата, подобна емоция и такива чувства преди са изразявани скрито от общественото внимание,” допълва Фернандо пред Express.
На този фон за момента поведението на принца и принцесата на Уелс е малко по-дистанцирано, макар че и Кейт Мидълтън разкри здравословните си проблеми с поданиците си без да дава излишни подробности. Дали тя и съпругът й ще решат да следват откритата линия на поведение на крал Чарлз?

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сбъднатата мечта на Джорджина

Свикнали сме да виждаме Джорджина Родиргес най-често във ВИП ложата на поредния мач на своя любим Кристиано Роналдо. Или пък по бански на някоя яхта по време на слънчева почивка. Но освен да подкрепя футболиста и да се грижи за децата им, красавицата намира време и за своята собствена кариера като модел. Няма […]

Subscribe US Now