Мария Бакалова вече не крие половинката си

От известно време се говори, че Мария Бакалова има връзка с Валери Григоров, който е син на олимпийската шампионка Мария Грозева. Той стана популярен покрай участието си в “Игри на волята”.
От “Телеграф” научихме, че двамата са се срещнали по време на снимките за новия филм на Мартин Кембъл Dirty Angels в Солун, където освен Мария Бакалова, и Григоров участва като каскадьор. На 14 февруари Мария публикува снимка в стори в Instagram с червени рози от хотел във Велинград, като тагна Валери. Той пък й отговаря със сърце. Така почивката им във Велинград се превърна в потвърждение за връзката между актрисата от “Борат” и сина на олимпийската шампионка.
Оказва се, че Мария и Валери се харесват достатъчно, за да го покажат и публично. Актрисата отново в България и използва времето си, за да се наслади на приятната компания на своята половинка.
Преди няколко вечери двамата посетиха премиерата на сборника с разкази “Виж сега, моето момиче”, част от събитието “Пощенска кутия за приказки” в Sofia Live Club. От снимките, качени в профила на събитието във Facebook, ясно се вижда как Мария и Валери внимателно слушат разказите, седнали един до друг.
До тях е Ваня Щерева – майка на Мила Роберт, най-добра приятелка на Мария Бакалова от студентските години в НАТФИЗ. Тримата с интерес следят случващото се на сцената, където едно от главните действащи лица е самата Мила Роберт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бомба в БЛИЦ TV: Иво Аръков коментира новината за бебето и раздялата с Мика Стоичкова

Актьорът и водещ Иво Аръков разголи душата си пред Красимир Красимиров в подкаста “Не съм такъв човек”, където показа и завидно чувство за хумор. Забавният актьор показа истинското си лице и не скри, че не харесва какъв човек е бил преди. Но пък има обяснение защо се е държал така […]