Редките снимки на седемте си деца, която сподели Ne-Yo

Добре знаем, че световно известните личности обичат да държат личния си живот в тайна и забулен в мистерия. Поне доколкото това е възможно, разбира се.
Затова и рядко споделят снимки на децата си. Ne-Yo например е от тези, които наистина рядко говори за децата си или пък качва техни снимки в социалните мрежи.
В края на миналата седмица обаче Шафър Смит, както е истинското име на изпълнителя, реши да публикува серия от снимки в профила си в Instargam. На тях той е със седемте си деца.
Според People, на първата снимка Ne-Yo е с най-малката си дъщеря Исабела Роуз (2 г.). На втората е с нея и с най-голямата си дъщеря Мадалин Грейс (12 г.)
На четвъртата снимка пък се виждат Мейсън (11 г.), Шафър Джуниър (7 г.) и Роман (5 г.). На последните две снимки от поста виждаме Ne-Yo в компанията на всичките си седем деца. Като тук, за разлика от предните снимки, са и Брайдън (2 г.) и тримесечният Брикстън.
“Преди всичко останало съм баща. Нито парите, нито славата, нито дори любовта към занаята е преди това. Правя го за тях. Те са моята причина”, написа изпълнителят.
Ne-Yo допълва, че е далеч от перфектен, но децата му го обичат въпреки това. Той дори твърди, че би умрял, убил или откраднал, само за да е сигурен, че на децата му не им липсва нищо. Според Page Six, седемте деца на изпънителя на “So Sick” са от три различни жени. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Есил Дюран не издържа и призна: Синът ми трябва да види реалния свят и...

Есил Дюран отпразнува своя 54-и рожден ден на 5 юли, а това даде повод и за неочаквани равносметки от страна на фолкдивата, които много изненадаха феновете й. Звездата призна, че е направила нещо нетипично за нея по повод годишнината си, правейки ретроспекция на всичко до момента в живота си. “Смятам, че […]

Subscribe US Now