Диона загуби много пари заради известна колежка от “Пайнер”, бясна е

Певицата Диона се оплака, че нейна колежка я е прецакала по жесток начин. А това й коства загубени хиляди левове. Почти през сълзи Диона разкри през какъв ужас е преминала в последните няколко седмици и как известна нейна колежка от “Пайнер” се е подиграла с нея. 

Това разкри самата тя в социалната мрежа, като не скри своето дълбоко разочарование, че въпреки компромисите и голямото търпение, които е проявила спрямо капризите на колежката си, нещата не са се получили.
“След многобройните компромиси и безкрайното ми търпение, моята колежка за 1267 път смени мнението си и в крайна сметка ще ми се наложи да ПРЕзаснема и ПРЕзапиша всичко отново. Крайно непрофесионално и безотговорно отношение, за което бях предупреждавана от десетки места, но водена от силното си желание за тази колаборация пренебрегнах… Ще ви спестя безумните детайли около целия процес, защото ми е обидно да ги коментирам. Ще се постарая в рамките на седмица да ви представя отломките, които събирам от проекта си…” – сподели Диона.

Въпреки всичко, тя не назова името на певицата, която е постъпила крайно непрофесионално и безотговорно. Наш репортер научи от нейни близки, че става въпрос за Теди Александрова. Двете са записали дует, но в последствие Александрова се отказва от него, въпреки че има дори заснет видеоклип. 
Меломаните вече очакват премиерата на преправения сингъл, а междувременно в профилите си изпълнителката пусна доста интригуващи кадри, на които позира в различни екстравагантни визии. С коментар за една от тях се включи и Галин, който отбеляза: “Брутално…”, а в отговор тя подчерта: “Само да кажа, че това е истинска розова боя и беше най-откаченото нещо, което съм правила за снимки”./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко щастлив е Род Стюарт като глава на все по-разрастващо се семейство

Тъй като Род Стюарт цели три пъти е сключвал брак, съответно може да се похвали с много деца. Те са цели осем – на възраст от 12 до 60 г. Едно наистина голямо семейство, което пък и постоянно се разраства. Последното попълнение към фамилията на 78-годишния британския музикант са двамата […]

Subscribe US Now