Известните мъже с пластични операции

Дамите в Холивуд често са питани дали са си правили пластични операции, като някои от тях изобщо не се срамуват да говорят открито за процедурите, на които са се подлагали. Подобни намеси във външния вид обаче далеч не са характерни само за жените. Мъжете също все по-често се подлагат на корекции, и то особено известните от Холивуд, които е разбираемо да са по-суетни.
Ето кои са част от известните мъже в Холивуд, които са си правили пластични операции, подбрани от Stars Insider.
Силвестър Сталоун
През 1992 г. актьорът споделя пред списание People, че поради медицински причини е направил лифтинг на лявата страна на лицето си.
През последните години обаче има спекулации, че е повдигал клепачите, веждите и е опъвал кожата на врата си.
Кание Уест
През 2016 г. на рапъра му се е сторило, че не изглежда достатъчно добре и затова тайно се е подложил на пластична операция.
Две години по-късно той споделя за липосукциятата си пред TMZ: “Направих си пластична операция, защото се опитвах да изглеждам добре за всички вас.”
Мики Рурк
През 80-те години, когато е още в началото на кариерата си, Мики Рурк е известен не само като актьор, но и със зашеметяващия си външен вид. Заниманията му с бокса обаче довеждат до увреждане на лицето, което налага да му се направи реконструктивна операция.
За съжаление обаче не попада на добър лекар. Самият Мики Рурк признава пред Mail Online през 2009 г., че е отишъл при “неподходящия човек”, за да “оправи лицето си”.
Саймън Коуел
Той отдавна е говорил открито за това, че си слага ботокс. През 2015 г. Шарън Озбърн дори забелязва, че той не може да движи лицето си.
Три години по-късно Саймън Коуел разказва пред The Sun, че е посетил козметичния хирург Жан-Луис Себаг. Процедурата е струвала 2700 долара и е включвала издърпване на увисналата кожа и зашиване.
Майкъл Джексън
Не е тайна, че външният вид на Краля на попа се промени драстично през годините. И то не само цветът на кожата му.
Твърди се, че той се е подлагал на множество пластични операции, тъй като носът му е бил свит, в един момент се е появила неестествена цепнатина на брадичката, а устните му са изглеждали по-големи.
Бърт Рейнолдс
Докато е жив, той е смятан за един от холивудските сърцеразбивачи. Дори е определян за най-сексапилния жив мъж.
Бърт Рейнолдс обаче до последно отрича, че се е подлагал на лифтинг на лицето, въпреки че признава, че си е превил лифтинг на очите.
Джийн Симънс
Басистът и ко-вокалист на групата KISS Джийн Симънс е известен със своята екстравагантна сценична личност и външен вид.
На него обаче пластичните операции също не са му чужди и през 2006 г. заедно със съпругата си Джийн Симънс си правят лифтинг.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Софи Маринова хвърли страшна бомба: Синът й Лоренцо ще се жени СНИМКА

Софи Маринова хвърли страшна бомба по време на гостуването си в “Шоуто на Цитиридис”. Оказа се, че синът й Лоренцо ще се жени, а тя е много горда от този факт.  Ромският славей е завела бъдещата си снаха на нейни разноски в Дубай, за да се опознаят по-добре. Там Лоренцо […]