Такова чудо не сте виждали, Джена се хвана за главата от случилото се в нощен клуб в Приморско

Хитовата певица Джена остана смаяна по време на последното си участие в Приморско. Голяма групичка от нейни почитатели изписаха по телата си култовата фраза “Джена или смърт”, която вече няколко години е емблематична за феновете й. 

На клипче в социалните мрежи се вижда как момчета и момичета са написали по кожата си въпросната фраза. Наш репортер научи, че се е извила дълга опашка от желаещи да си “татуират” името на Джена. 

Със сигурност Джена е от певиците, които имат силна фенска маса зад гърба си и тази поредна масова проява го доказва.
Участията на певицата по родното Черноморие продължават с пълна пара. Програмата на гласовитата певица е препълнена, като за летните месеци тя е избрала да пее само по морето, за да може да прекара повече време с децата си, без да й се налага да кръстосва пътищата на цяла България.
Преди десетина дни тя представи своето лятно парче, което е озаглавено “Има ли рожденик”. Това е първи проект за певицата, който може да бъде отнесен в категорията на кючеците. Песента се приема изключително добре и е напът да се превърне в химн на всички рожденици./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Камелия стреля с автомат, оцеляла като по чудо при... ВИДЕО

Фолк звездата Камелия направи шокиращо признание по време на концерта си в Годеч и цялата публика се хвана за главата. Оказа се, че блондинката е била на военно обучение в техния град преди много години и стресна всички с история, която се е запаметила в главата й.  Никога досега не […]

Subscribe US Now