Диана Димитрова отново усмихната

В последните месеци името на Диана Димитрова се свързва с признанието й, че е била жертва на насилие от страна на свой колега. Извън скандала обаче, актрисата има много поводи за гордост в професионален план.
Театралният спектакъл по романа на Димитър Димов “Тютюн”, където тя играе ролята на Ирина, се радва на голям успех и в момента е на турне из България. Междувременно пък 32-годишната Димитрова откри и изложба.
“Докосване” събира нейни творби, рисувани в последната година и половина специално за пространството, където са изложени – столичната галерия nOva art space. Това обяснява и мащабите на някои от платната, които са над 2 метра.
Както и при първата й самостоятелна изложба “Жената” от 2021 г., и тук основната тема на Диана е жената със всичките й превъплъщения, лица, болки и радости.
“Най-хубавата нощ”, написа самата художничка в официалния си профил в Instagram за вечерта на откриването на изложбата. На него присъстваха някои популярни лица като Орлин Павлов и Тома.
“Докосване” е до 27 март в nOva art space, София.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Диана Димитрова призна за Вергов и побоя, но от прокуратурата решиха... ДОКУМЕНТИ

Софийската районна прокуратура няма да образува досъдебно производство за упражнено насилие срещу актрисата Диана Димитрова от колегата ѝ Юлиян Вергов.  Решението на прокурор Иво Боев е, че не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление от общ характер, поради което преписката се прекратява. Постановлението за отказ е с дата 1 […]