Диана Димитрова призна за Вергов и побоя, но от прокуратурата решиха… ДОКУМЕНТИ

Софийската районна прокуратура няма да образува досъдебно производство за упражнено насилие срещу актрисата Диана Димитрова от колегата ѝ Юлиян Вергов. 

Решението на прокурор Иво Боев е, че не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление от общ характер, поради което преписката се прекратява. Постановлението за отказ е с дата 1 март т.г. и бе публикувано от актрисата в профила ѝ във Фейсбук. 
“По преписката не се събраха данни за отправени заплахи или осъществена принуда от конкретни лица срещу личността на Диана Димитрова”, пише още прокурор Боев.
Според СРП едностранни са и твърденията за лицето, причинило нараняванията по тялото на актрисата. Димитрова твърди в сигнала си, че това е Юлиян Вергов.
“Действително в настоящия казус се установява, че по тялото на Диана Димитрова има причинени мекотъканни травми – оток и кръвонасядания в областта на лява предно-странична част на лицето и лява раменница…

Ако се приеме, че извършител на деянието се явява действително лицето Юлиян Вергов, то следва да се посочи, че предвид отношенията, които имат двамата, категорично се отхвърля възможността наранявания да са причинени по хулигански подбуди. Т.е прегражда се възможността деянието да се квалифицира като престъпление”, пише още в постановлението. 
А от изключителна важност били думите на Велина Павлова, която е художник-костюми  на сериала “Откраднат живот”, по време на чиито снимки се разиграва и въпросната случка. Павлова опровергава заявеното от актрисата, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата – Павлова, Димитрова и Вергов и така всъщност се е превърнала в пряк свидетел на сцената. 
Според художничката на костюмите на продукцията най-напред в помещението влиза Вергов, а след него пристига и актрисата, която плачела и била с размазан грим. Докато актьорът се преобличал Диана Димитрова, видимо разстроена, се вкопчила в него, хванала го за дрехите и започнала да му се извинява.
На Павлова ѝ е направило впечатление, че актьорът мълчи и не желаел да говори с Димитрова. След което я избутал настрани, а Димитрова залитнала по посока на щендерите с дрехи и паднала на пода между тях. 
“След падането върху нея се стекли някои от костюмите на продукцията”, пише още в постановлението. Вергов излязъл от стаята, а самата Павлова отишла при актрисата, за да ѝ помогне и да я попита как се чувства. Последвалият отговор от разстроената Димитрова, която се държала за лицето гласял, че Юлиан Вергов я е “ритнал с крак в лицето”.
Павлова се изненадала от чутото и категорично заявила, че това не е вярно, тъй като самата тя е станала пряк свидетел на случилото се./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шегите на Джими Кимъл с Уил Смит и шамара

Церемонията по връчването на Оскарите винаги е изпълнена с много вълнение около това кои ще са победителите и какви визии ще изберат звездите за голямата вечер. След миналата година обаче няма как да не се питаме и дали отново няма да видим проява на агресия и насилие. Е, тази година […]