Още проблеми за Алек Болдуин

За Алек Болдуин лошите новини напоследък не спират. И това е така откакто през 2021 г. по време на снимките на филма Rust той прострелва по невнимание кинематографа Халина Хътчинс. Реквизитният пистолет, който той държи, се оказва зареден с истински патрони, нещо, което не е знаел преди да натисне спусъка.
След като последно срещу Алек Болдуин и отговорника за оръжията на снимачната площадка на филма Хана Гутиерес-Рийд бяха повдигнати обвинения в непредумишлено убийство от прокурорите от Ню Мексико, сега актьорът е поставен пред нов проблем.
А именно – родителите и сестрата на Халина Хътчинс са завели ново дело срещу него. Целта на делото е тримата членове на семейството на Хътчинс да получат обезщетение. Семейството е “опустошено от шокиращото убийство” на Хътчинс и вярва, че “всеки отговорен за нейната загуба трябва да бъде подведен под отговорност”, казва адвокатът на семейството.
Според прокурорите обвиненията са опит да се търси справедливост за смъртта на Хътчинс, докато пък адвокатите на Болдуин и Хана Гутиерес-Рийд твърдят, че обвиненията са тежки, предвид че случаят е трагичен инцидент.
Междувременно стана ясно, че работата по уестърн филма Rust ще продължи. И то именно с Алек Болдуин в главната роля и Джоел Соуза като режисьор. Не е ясно обаче дали актьорът ще бъде копродуцент или Матю Хътчинс ще остане изпълнителен продуцент.
Със сигурност се знае обаче, че на снимачната площадка ще има надзорници по безопасността и че работещите оръжия и боеприпаси ще бъдат забранени, пише USA Today.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нели Рангелова е съкрушена, изгуби свой близък...

Голяма драма сполетя Нели Рангелова! Певицата изгуби близък човек, а това, което сподели с последователи си в социалните мрежи, натъжи много всички. От поста на изпълнителката, който тя сподели в неделя късно вечерта, става ясно, че тя е загубила своя голям приятел и кръстник твърде рано. Все още не става ясно каква […]