Д-р Енчев подкара джип за 300 бона СНИМКА

Известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев вече е горд собственик на луксозен джип, с който вече ще се фука по пътищата. Бившият мъж на манекенката Теди Велинова подкара сив джип, марка “Мерцедес”, струващ близо 300 000 лева.

Автомобилът притежава почти всички екстри, някои от които по поръчка на популярния лекар, любимец на редица дами от родните хайлайф среди.

Ето коя е новата на д-р Енчев, която зае мястото на Теди Велинова СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dr.Angel Enchev MD-PhD (@dr.enchev_private)

Последователите на д-р Енчев в социалните мрежи вече цъкат с език при вида на новата му придобивка. Засега той е споделил едва един кадър с нея. На кадъра, заснет по време на почивка в Гърция, е уловена предната част на колата, от едната страна се е подпрял доктоpa, а на капака са двете му деца – момче и момиче.
Запечатаха клиниката на д-р Енчев в Пловдив заради… СНИМКИ

Най-щастлива със сигурност е и новата изгора на популярния хирург – медицинската сестра Вера Хаджийска, която с радост се вози в луксозното возило. Приятелката на доктора също има син, наскоро навършил пълнолетие, който е от първия си брак с пловдивския бизнесмен Геро Назарян. Бившата половинка на Енчев – Теди Велинова, също не остана за дълго сама и на тазгодишния си рожден ден показа новия си любим, но без да издава нищо за него./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dr.Angel Enchev MD-PhD (@dr.enchev_private)

Източник: blitz.bg
Next Post

Нина Добрев - секси в Ню Йорк

Романтичната идилия на Нина Добрев и Шон Уайт е в разгара си. Двойката изглежда по-влюбена от всякога, а преди известно време двамата дори намекнаха, че може би обмислят и сватба. Междувременно обаче се наслаждават на всеки миг заедно, независимо дали са сами или на бляскави светски събития. Като последното такова […]