Благо Джизъса чака бебе № 5 от новата си?

Сагите в личния живот на Благой Георгиев нямат край, а след като наскоро стана ясно, че след раздялата си със Златка Райкова, ексфутболистът цъфти от щастие в обятията на новата си любов, ето, че и поредната новина е на път да взриви шоу средите.

Гелосаният мачо, който е известен повече със сватбите, жените и децата си, отколкото с футболни постижения, тъй като все пак е ексфутболист, май за пореден път заформя сапунен сериал с много изненадващи обрати.
Бившият на Златка Райкова я срази след раздялата с Благо, призна, че тя… СНИМКИ
Според информациите Джизъса, както е прякора му, чака бебе № 5 от актуалната си любима, която пък била в начална бременност. Все още не са известни никакви подробности, а междувременно Георгиев показа актуален кадър от морската екзотика, на която се радват той и поредната нова жена в живота му, пише “Уикенд”.
В момента двамата живеят на остров Бали, а Благой е на издръжка от актуалната си половинка, която явно е прекалено влюбена все още в него и с охота харчи от парите на богатия си татко, за да задоволява всичките прищевки на бившия на Златка Райкова. Според изданието Джизъса струвал по около 50 000 лева на месец на девойката. Двамата ежедневно се глезят с екзотични плодове, маркови напитки, наргилета, а сметките накрая плаща младата брюнетка, чийто родители въртят хотели във Велинград и Слънчев бряг.

“Този човек няма никакво достойнство. Стои там на издръжката на жена, истинска мъжка проститутка, а иначе е много набожен, целият изрисуван в икони и кръстове. Как не го е срам да зареже поредната си жена, да не се вижда с четирите си деца, а да килфее с 20-годишна богаташка. Пълен потрес”, възмущават се в социалните мрежи.
Благо Георгиев пирува с хитова фолк звезда СНИМКА
Татуираният плейбой има изрисувани над 30 кръста по тялото си, но дори и те не могат да го спасят от хорското възмущение за поведението му. Смуглият мачо не спира да се хвали с лукса, в който живее. Част от последователите му се подиграха на банския му, който прилича на памперс./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now