Нежната страна на принц Чарлз

Една от страстите на принц Чарлз още от ранна възраст е градинарството и отглеждането на цветя – хоби, което споделя с настоящата си съпруга Камила. И има възможност да го развива в имението Хайгроув.
Колкото и далече да е Хайгроув обаче, вече имаме възможност да усетим аромата му.
Благодарение на нов парфюм, който 73-годишният престолонаследник създава заедно с английския парфюмериен бранд Penhaligon. “Highgrove Bouquet е ново ухание, вдъхновено и създадено заедно с негово височество принца на Уелс, което отдава почит на невероятните ухания на лятото в градините Хайгроув”, се казва на сайта им.
От Penhaligon уточняват, че парфюмът комбинира нотки на здравец, лавандула, хиацинт с базови нотки на кедър и мускус и се продава на цена от 152 британски паунда за 100 мл. От People уточняват, че 10 % от приходите ще бъдат дарявани за фондацията на Чарлз.
Дългогодишната част на принца по градинарството дава отражение и в замъка на кралицата Сандрингам, където вече няколко години всички плодове и зеленчуци са органични. “Няма нищо, което да може да се сравни с това да ядеш това, което сам си отгледал”, казва Чарлз пред ВВС.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглеждат сега двете деца на Майкъл Джексън

Парис Джексън е вече на 24, а Принс Джексън – на 25. Те са порасналите вече деца на Краля на попа – Майкъл Джексън. Вече цели 13 години изминаха от неговата смърт, но порасналите му вече син и дъщеря показват, че семейната връзка помежду им е по-силна от всякога. Последно […]

Subscribe US Now