Кейт Мос пак го направи

Сезоните идват и си отиват и за Кейт Мос няма значение лято ли е или зима – тя никога не изневерява на секси стила си.
Откакто привлече вниманието ни още през 1993 г. с дръзката си визия с прозрачна рокля, която облече без сутиен, Кейт Мос продължава да е все така смела щом става дума за мода. А едва ли има и как да е иначе – все пак тя е един от най-успешните модели в света.
И като такава, малко партита и събития могат да минат без присъствието ѝ. Преди броени дни Кейт Мос се появи на партито на Diet Coca-Cola в луксозния лондонски ресторант Annabel’s по определено впечатляващ начин, както и се очаква.
Тя отново заложи на секси визия с прозрачна рокля от бляскав черен плат, под която и този път не бе сложила сутиен и така остави на гостите малко на въображението. Бикини, все пак, беше обула. Черни, естествено, както и се вижда. Също черни бяха и обувките, с които Кейт Мос бе съчетала роклята.
И бижута не липсваха. Моделът бе избрала да сложи няколко дълги сребристи колиета, които следваха формата на изрязаното почти до пъпа деколте на роклята. Цялостната визия бе завършена от малка сребриста чанта и черно връхно наметало, пише Glamour.
Тенденцията с прозрачните рокли явно скоро няма да остарее. Или поне това ни показва Кейт Мос със смелия си стил. И не е като да имаме нещо против него, дори напротив. С дръзките си визии моделът доказва, че дори и в голотата може да има стил, сексапил и изящество.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дарин Ангелов с много лично признание пред БЛИЦ: Моят Power bank е... СНИМКИ

Дарин Ангелов много пъти е доказвал, че може да носи две дини под една мишница. Даже не само две, ами и много повече, ако съберете на едно място ангажиментите му в театъра и телевизията, които той съчетава буквално в един и същи момент. Тази комбинация със сигурност звучи непосилно за […]

Subscribe US Now