Какво са намислили Леонардо ди Каприо и Ники Минаж

Ники Минаж се оттегля за известно време от сцената на поп музиката, за да пусне колоритна и смела колекция маратонки. Работейки в сътрудничество с британската марка LØCI, тя обединява усилия с един изненадващ инвеститор, а именно Леонардо ди Каприо, за да направи това епично издание възможно.
Развълнувана от новото си предприемаческо пътуване, тя обяви в Instagram, че е супер щастлива от тази предстояща гама маратонки с лимитирана серия, която ще бъде пусната на 12 април.
Споделяйки радостта си с феновете, тя написа: “11 нови чифта от моите собствени маратонки. 11 напълно различни дизайна, от които да избирате. Абсолютна сбъдната мечта. Нямам търпение да видите моята първа колекция.”
Ники Минаж обаче ни напомня, че това не е просто спонсорство, тя всъщност е собственик и партньор, което прави постижението още по-сладко. Приятели и фенове не пропуснаха да коментират, за да поздравят Ники Минаж за успеха ѝ. 
Стана ясно също, че 10 % от печалбата се дарява на благотворителни организации за опазване на дивата природа, което вече прави участието на Леонардо ди Каприо не чак толкова изненадващо.
Публикацията на Ники доведе до срив на уебсайта на марката, след като тя обяви, че е съсобственик на британския моден лейбъл, който стартира през 2021 г. Трафикът към LØCI скочи с повече от 3500%, тъй като отчаяни фенове се надпреварваха да зърнат обувките, пише Mirror.
Главният изпълнителен директор на марката, Еманюел Ерибо, се надява, че участието на Ники ще “издигне” бизнеса.
“LØCI е за работа с хора, които вярват в нашата мисия и виждат света по начина, по който го правим ние”, обясняват от лейбъла. “Вярването на Ники Минаж в нас като собственик и нейната решителност да издигне нашата марка в глобален мащаб е доказателство за нашата споделена визия за предизвикване на пазара и оказване на значимо въздействие.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кои са най-богатите звезди за 2024 г.

Добре известен факт е, че повечето звезди, които са популярни по цял свят, разполагат с наистина много пари. И то не само от основната си професия, но и заради добрия бизнес нюх. От Forbes за поредна година са се постарали да съберат списък с най-богатите известни личности. И в този […]

Subscribe US Now