Неочакван обрат! Радост Драганова се връща на екран, а Гала… СНИМКА

Водещата на “Мармалад” Радост Драганова се завръща на малкия екран с ново телевизионно предаване, но не това е единствената новина около нея. Подробностите ще ви смутят, меко казано.

Оказва се, че амбициозната брюнетка ще води формат, който поразително много напомня на този, който водеше колежката й Гала преди повече от 15 години.
Още един българин на метри от страшния кошмар с Радост Драганова в Камбоджа СНИМКИ

В момента тече записването на желаещи за участие в шоуто, което ще променя външността на хората. Форматът ще се казва “Моето ново аз” или поне това е работното му заглавие, пише “Уикенд”.
Кандидатите могат да бъдат както мъже, така и жени. Те трябва да опишат себе си в кратко видео, да напишат мотивацията си за участие, да изпратят снимки на лице и в цял ръст по бански и да споделят, ако имат съпътстващи заболявания. В проекта могат да участват само пълнолетни жени и мъже.
Съдът посече жестоко Радост Драганова и я накара да се върне незабавно… СНИМКИ
“Постигането на новата визия ще бъде напълно безплатно, а телевизионен екип ще проследи пътя към реализиране на желаната физическа трансформация”, разясняват под видеото на Драганова от екипа на клиниката, която ще оперира и трансформира избраните за участие. Интересното е, че видеото е качено само 4 дни преди крайния срок, т.е. явно срокът за записване е бил по-малко от седмица. Най-вероятно предаването ще бъде записано през есента и зимата, а ще бъде излъчено през пролетта на 2023 г., но от bTV все още няма официално потвърждение за новия формат, се казва още в изданието.
Припомняме, че “Мармалад” спря през март месец. То се задържа много години в ефира на bTV като Радост бе и продуцент на предаването, което преди да спре не се радваше на голям интерес. В него брюнетката си партнираше с актьора Иво Аръков, който едва ли ще намери място в новото шоу./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

алекс родригез сам

https://pagesix.com/2022/09/05/a-rod-is-single-again-splits-with-kathryne-padgett/?fbclid=IwAR26zi_D28b9cd2cueJbWhREkWWShOuwuduNlC2Ss78qn7Q4MsdHwPTjog0 Източник: blitz.bg