Русата Златка се пусна без сутиен, а силиконовите й гърди се размятаха като… СНИМКА

Златка Райкова показа снимка, на която е без сутиен, а огромните й силиконови гърди веднага приковават вниманието. 725 кубика силикон се веят и не могат да си намерят място, а Златка все по-рядко слага сутиен, за радост на мъжете. 

Кадърът е направен в автомобила на бившата плеймейтка, която след раздялата с Благой Георгиев живее втори живот. 
Едрогърдата блондинка си е направила няколко снимки във возилото, които побърза да сподели с последователите си. На кадъра се вижда, че под роклята не е сложила сутиен, а силиконът едва се побира в пазвата й. 

На преден план се вижда скъпарската чанта, с която иска да се изфука Райкова и да покаже, че новият й любим Карен й прави много по-скъпи подаръци от тези на Благой. По всичко личи, че Златка е от жените, които обичат да имат марки в гардероба си и най-вече да се фука с тях. 
Наскоро русото изкушение призна, че е наляла 725 кубика импланти в бюста си, за да изглежда ослепително и секси. Количеството е стабилно, но истината е, че Райкова е увеличила гърдите си постепенно, а не наведнъж и може би това е причината да изглежда толкова добре сложени и апетитно. Но някои ги намират за прекалено големи и неестествени. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Робърт де Ниро купонясва и на 80

Вчера Робърт де Ниро навърши 80 години и както подобава за такъв специален юбилей, го отпразнува подобаващо. В престижния италиански ресторант Locanda Verde в квартал Трибека в Ню Йорк, празникът на актьора събра някои от най-големите знаменитости, с които той е създал приятелства покрай 57-годишната си кариера в Холивуд. Режисьорите […]

Subscribe US Now