Критиките на Димитър Калбуров към Survivor 7

Survivor 7 е в разгара си, като вече видяхме как няколко участници напуснаха риалити предаването. Някои по собствено желание, други по воля на зрителите.
Въпреки че седмият сезон на предаването в България бе обявен като много по-различен от досегашните, среща доста критики. И те не се изчерпват със смяната на водещия.
Димитър Калбуров, който е автор на книгите “1 кило риалити”, “158 удара в минута”, “От другата страна” и участник в литературния проект “Пощенска кутия за приказки”, реши да изложи мнението за Survivor 7 по доста интересен начин.
В профила си във Facebook Калбуров пише, че за новия сезон на предаването може да напише, че “концепцията със СМС-ите обезсмисля целия смисъл на самата игра и вдига залога до точно нула”. Че битките според него са скучни, но пък траят по час и половина.
“Че по-малоумни имена за племена от “Известни” и “Воини”, буквално нямаше как да се измислят; че музикалните съпроводчета на моменти са сякаш е бил победен Танос, пък то реално е бил спечелен шпеков салам; че на Ваня му е трудно с българския, но не колкото на зрителите им е трудно да гледат.”
Със сарказъм писателят пише, че не казал всички тези неща, защото “би било хейтърско”. “По принцип съм голям фен на оригиналния Сървайвър, затова ще кажа само: Страхотен плаж, много чиста вода, отличен таймслот за излъчване на предаването. Осем си е топ час за подобно нещо, личи си, че е мислено, браво”, завършва критичния си пост Димитър Калбуров.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Битката на Дрю Баримор с алкохола

Дрю Баримор искрено е коментирала борбата си с алкохола в двата си мемоара Little Girl Lost и Wildflower. От тях научаваме също, че детството ѝ не е било никак лесно, но пък сега е силна жена, която не позволява на трудностите да я “спъват”. Според актрисата човек сам избира как […]