Ето как Татяна се готви за “Сървайвър” ВИДЕО

Фолк певицата Татяна е сред звездните участници в новия сезон на “Сървайвър”, който се очаква с голямо нетърпение от зрителите. Поканата към пайнерката да се включи в шоуто за оцеляване не е никаква изненада за хората, които я познават добре извън музикалната сцена. 

Извън пеенето Татяна е запален спортист и със сигурност има всички шансове да оцелее до финала в риалити формата. Още повече, че няма конкуренция сред жените и отсега зрителите я определят като най-силната жена и сигурен финалист. А тя показа какво прави броени дни преди да замине за Доминикана, където ще се снима новия сезон. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Singer/ Fitness girl ️‍️ (@tatyanasinger)

Татяна не излиза от фитнес залата и от споделените й клипчета в социалните мрежи се вижда колко е нахъсана да покаже най-доброто от себе си в рейтинговото шоу. Наред със спортните си умения, красавицата искала да докаже на всички, че не спада към клишетата за фолкпевиците. Нейните приятели знаят, че е чудесна майка, която е отгледала възпитан и образован син, който напоследък развива доста успешно своя Тик-Ток профил.
Останалите участници следят профила на Татяна и какви тренировки прави в залата и вече започват да се притесняват от нея. Други пък се успокояват, че ще имат в племето си толкова силна жена, която ще бъде гладиатор на арената и ще им печели битките.
Тепърва ще разберем как ще се сработят Татяна, Благой Георгиев, Божана Кацарова, Филип Буков, Георги Валентинов, Стефани Разсолков, Марго Купър, Иван Булкин, Снежана Макавеева и Стефан Попов – Chefo, които ще бъдат в едно племе./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Singer/ Fitness girl ️‍️ (@tatyanasinger)

Източник: blitz.bg
Next Post

Софи Маринова разкри за какво харчи парите си

Софи Маринова е една от най-търсените фолк певици у нас и държи един от високите хонорари в бранша. Всеизвестен факт е, че парите изтичат между пръстите й и Софи не може да се види с пари, колкото и да получава на месец.  Нейни колежки й се чудят на акъла и […]

Subscribe US Now