Дона Дерико от “Спасители на плажа” качи снимка по бански

Всички от нас (е, поне голяма част) още помним трепетното очакване на поредния вълнуващ епизод на “Спасители на плажа”. Няма да сбъркаме, ако го наречем Сериалът на 90-те… или поне един от любимите ни по това време. Сериалът, който ни пренесе на безкрайни плажове, под горещо слънце и в компанията на не по-малко горещи актьори.
Наред с Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф се нарежда и Дона Дерико. Блондинката, която помним по-скоро като спасителката Дона Марко изглежда толкова зашеметяващо, колкото и през 1996 г.
54-годишната актриса продължава да разгорещява страстите и днес. В профила си в Instagram тя публикува снимка, на която я виждаме да позира в изрязан златист бански от две части, пише Page Six. “Горещата вълна в Ел Ей продължава. 102°! (38 °C), написа тя в сряда, 28 септември.
Въпреки че Дона се наслаждава на слънчевото време в Лос Анджелис, тя е загрижена за хората, които се борят с урагана Иън, който удари Флорида в сряда. “Моля се за всички засегнати от урагана”, допълни тя.
За Дона Дерико започна да се говори повече това лято, след като позира в бански костюм с лика на американското знаме в Деня на независимостта на САЩ. Вълна от критики заля социалните мрежи след видеото ѝ на 4 юли.
Много жени изразиха своето възмущение от публикацията ѝ, защото по думите ѝ я смятат за “твърде стара, за да носи такъв бански” или защото отчаяно иска да привлече внимание. 
“Нека ви кажа нещо, което може да ви изненада. Всъщност мога да нося и да правя буквално каквото си поискам”, отговори тя две седмици по-късно, 17 юли.
Но освен негативи, бившата спасителка на плажа получи и редица похвали. Феновете ѝ я защитиха, коментирайки че “ако изглеждах толкова добре, щях да публикувам снимки по бански всеки ден” и “тези дами завиждат и искат да те засенчат. Ти си красива отвътре и отвън”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко секси е Дона Дерико от "Спасители на плажа" на 54

Дори и да не сме следили по телевизията “Спасители на плажа” през 90-те години, със сигурност споменаването на едно-две имена на актьорите от сериала е достатъчно, за да насочим мислите си в правилната посока. А сред тях, наред с Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф, безспорно се нарежда и Дона Дерико. Днес […]