Гуинет Пoлтроу и Камерън Диас – едно истинско приятелство по холивудски

Оказва се, че в холивудските среди истинското приятелство може да съществува. Пример за това са актрисите със звезден статус Гуинет Полтроу и Камерън Диас. Двете са изключително близки и дори често демонстрират отношенията помежду си.
Само преди ден двете Полтроу сподели симпатична снимка в своя профил в Instagram, a поводът – 51-вият рожден ден на Диас. И напомни още веднъж на феновете, че двете са най-добри приятелки.
На снимката актрисите позират на фона на природата и се усмихват щастливо пред камерата, буквално сгушени една в друга. А надписът към кадъра, е посветен на рожденичката и придружен с емитикон във формата на сърце.
Според People приятелството между Гуинет и Камерън датира от много отдавна, повече от десетилетие. Преди време Диас сподели пред британското издание на Harper’s Bazaar, че двете са “станали много близки” след смъртта на баща ѝ Емилио Диас, който почива през 2008 г. Тогава Гуинет, Полтроу която също губи своя баща шест години по-рано, ѝ протяга ръка. “Беше много мило”, каза Диас. “Тези събития от живота ни свързаха завинаги.”
Съпругът на Диас Бенджи Мадън също не пропусна да публикува поздрав към своята “кралица” по случай празника ѝ, споделяйки кадър, на любимата си, на който тя държи домашния им любимец.
“Днес е много щастлив рожден ден за моята прекрасна съпруга Камерън Диас, най-добра приятелка, най-добър партньор във всичко, най-великата майка на нашето малко момиченце. Освен това специалист на виното, семеен готвач, съветник, сътрудник и всичко останало”, буквално изригна той. “Толкова съм благодарен, че имам нашето семейство. Обичам те.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда по бански Вера Уанг на 74

Има толкова много методи, които да използваме, за да изглеждаме възможно най-млади. Експертите препоръчват да спим достатъчно, да стоим далеч от слънцето и да правим ежедневни упражнения. Но 74-годишната модна дизайнерка Вера Уанг сякаш всичко това ѝ добре известно и го прилага на практика, защото продължава да изглежда като момиче […]

Subscribe US Now