Светлана Гущерова отиде на гости на Бил Гейтс и показа скандални СНИМКИ

Холивудски се оказа 35-ият рожден ден на Светлана Гущерова в Италия. Майката на 3 деца е посрещнала празника си в един от прочутите хотели във Венеция – “Даниели”.

Мястото е притагетелно за киномани от цял свят, тъй като на негова територия са снимани мега кинопродукции като “Туристът” с Анджелина Джоли и Джони Деп, както и “Казино Роял” от поредицата за Джейм Бонд.

На романтичното място Гущерова бе със съпруга си Христиан. Като престоят им в “Даниели” изглежда е планиран до най-малкия детайл от рожденичката. Освен, че обичайните за празника подаръци от мъжа й – букет рози и торта, бяха в розови нюанси, спалнята в апартамента, нает от семейството, бе в същия нюанс.
В началото на тази година стана ясно, че компания на Бил Гейтс е закупила най-елегантния хотел във Венеция, който освен Джоли и Джони Деп, през вековете е посрещал видни гости като Гьоте и Дикенс, а в по-нови времена – даже и Стивън Спилбърг.
Хотелът, в който Гущерови бяха отседнали, се намира на ключово място във Венеция – от прозорците му се виждат Двореца на дожите, Канале Гранде, на няколко крачки е площад Сан Марко.
За подновяването на хотела от Бил Гейтс са предвидени 30 милиона евро. Ще бъде готов през 2024 г. и ще разполага с 200 стаи./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Анелия с много тежки думи в края на 2022г.! Разкри какво е пожертвала в името на славата

В края на 2022 г. Анелия си позволи да признае няколко свои тайни и да направи кратка равносметка за отминалата година.  “Всяко нещо си има своя цена, внимавайте какво си пожелавате. Важно е да имаш мечти, да следваш целите си и да не се ограничаваш, но най-трудното е балансът”. категорична […]