Не е за вярване какво направи Гала на Малдивите, всички са в ступор ВИДЕО

Тв водещата Гала по традиция прекарва лятната си ваканция на някое екзотично местенце, като последните години е пуснала пипала на Малдивите. Вече качва стабилно снимки и видеа от там и радва най-вече мъжкото око с гола плът.

Никой не може да предположи, че толкова женствена и нежна дама като Гала ще се гмурка, ще скача от високи скали и други подобни екстремни неща. Но по време на почивката си тя става съвсем различен човек. И втрещи всички с последната случка на Малдивите. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от @gala_na_kafe

“За местните, вероятно е неразбираемо вълнението ми, ежедневно – само за двайсетина минути във водата – да виждам скат, октопод, всякакви големи и малки риби. Вероятно те така биха се радвали, ако в наша гора видят сърна, лисица или заек… между другото, видях и заек. Не във водата, де – после ще опитам да снимам и него”, каза Гала и сподели видео, на което е със шнорхел и маска и с интерес наблюдава водния свят. 
Панелистът от “На кафе” Георги Блажев изби рибата с коментар под видеото: “Ти си Гала – можеш да видиш и мамут във водата и не е нужно да се обясняваш”. А Гала му отвърна с типичното си чувство за хумор: “Сега като го казваш – наистина видях и мамут”.
Тв водещата събира сили за новия сезон на ‘На кафе”, където е подготвила нови изненади за дългогодишните си зрители./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Деми Ловато в 25 факта

Днес, 20 август, своя рожден ден празнува певицата и актриса Деми Ловато. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now