Мармаладът на Меган – защо първият продукт на American Riviera Orchard предизвика коментари

Принц Хари и Меган Маркъл отново са в светлините на прожекторите и явно смятат напълно да използват момента. След като принцът привлече вниманието с участието си в обичайния поло турнир в Уелингтън, САЩ, сега съпругата му насочва вниманието към себе си.
Или, по-точно, към собствения си бранд, за който съобщи през март – American Riviera Orchard. Очаква се официалното лансиране на продуктите да се случи през пролетта, но в социалните медии вече се появиха снимки на първия продукт.
Който е мармалад. Като част от кампанията екипът на Меган е изпратил бурканчета мармалад на 50 инфлуенсъри, които са публикували като сторита в Instagram информация за него. Една от тях е Делфина Блакиер, съпруга на поло играча и приятел на принц Хари Начо Фигерас.
На снимките виждаме прозрачен буркан с ягодов мармалад и кремав етикет, на който освен името American Riviera Orchard има и бройка, изписана на ръка. Очевидно става дума за “лимитиран” мармалад от 50 буркана.
Именно това предизвика злостни коментари по адрес на Меган Маркъл в социалните медии. “17 от 50 – това е смешно. Ще си помислиш, че става дума за произведение на изкуството”, гласи един коментар.
Друг е по-обстоен в критиката си. “50 буркана мармалад не създават бизнес империя… Тя не произвежда нищо освен една марка. Всичко ще бъде произвеждано от други производители, а тя просто ще слага собствения си етикет отгоре.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дженифър Гарнър в 27 факта

Днес, 17 април, рожден ден празнува американската актриса Дженифър Гарнър.  Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now