Здравословно ли живее крал Чарлз

Крал Чарлз Трети беше диагностициран с раково заболяване, а новината беше оповестена тази седмица от Бъкингамския дворец. То не е свързано с простата – проблемът, заради който той се подложи на процедури през последния месец.
Чарлз вече е започнал лечение и се е оттеглил в Сандрингам, където се очаква да почива повече. Много кралски анализатори смятат, че здравословният му начин на живот до момента ще му е от голяма полза в битката с болестта.
Чарлз следва много здравословна диета – той консумира почти изцяло домашно отгледани плодове и зеленчуци от градините на имението си Хайгроув, както и яйца от свободни кокошки, също гледани там.
В официалния профил на Кларънс Хаус – резиденцията и прес офисът на Чарлз и Камила, пък е споделена снимка на любимата закуска на краля. А тя е печени яйца със сирене, като яйцата отново се доставят от Хайгроув.
Кралският журналист Тина Браун пък разкрива, че сред останалите предпочитани храни от Чарлз на закуска са ядки и семена в съчетание с чаша чай. Той обаче не обядва заради многото си ангажименти през деня. Този факт е потвърден по повод 70-та му годишнина през 2018 г. Тогава Кларънс Хаус събират 70 факта за Чарлз и един от тях е, че той никога не обядва.
Друга важна част от ежедневието му е, че прекарва много време навън сред природата. “Кралят не обича да седи прекалено дълго вътре и винаги държи прозорците отворени”, коментира бившият прес секретар на Чарлз Джулиан Пайн пред Express.
Сред любимите хобита на крал Чарлз са дългите разходки из хълмовете на Шотландия, както и градинарството – активно негово занимание, откакто се е сдобил с имението Хайгроув.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Джон Траволта си навлече гнева на италианците

Джон Траволта беше гост на популярния музикален фестивал в Санремо преди броени дни, но появата му не предизвика похвали и аплодисменти, а дори напротив – бурен смях, критики и дори вулгарни обиди. Звездата от “Брилянтин” и “Криминале” си навлече гнева на италианците, заради “скования си танц” на песента на Ромина […]

Subscribe US Now