Звездите, за които не знаехме, че имат близнак

Свикнали сме да чуваме, че талантите се предават по наследство. И макар че както се и очаква, изключения има, следните знаменитости не са сред тях. Напротив – те доказват тъкмо твърдението, че талантите в семействата могат да се множат. Колкото повече-толкова повече.
Време е да обърнем внимание на звездите, които си имат близнак. Признаваме, че за повечето от тях дори и не знаехме. Та, нека сега се запознаем с братята и сестрите, при които очарованието е двойно повече, талантът също.
Мери-Кейт и Ашли Олсън
Двете пробиха заедно в кариерите си с множеството си участия в тийнейджърски филми. След като пораснаха обаче, отново заедно, започнаха да навлизат в света на модата.
За 2012 и 2015 г. дори са печелили приза “Дизайнери на дамско облекло на годината”. За работата си по аксесоари пък също са били награждавани – през 2014 и 2018 г.
Дилан и Коул Спраус
Още едни близнаци, но този път от мъжки пол, които си спечелиха славата като деца, когато се снимаха предимно в тийн продукции.
За разлика от предходните две момичета обаче Дилан и Коул продължават да се развиват в актьорството. Дилан все още работи по сериала “Ривърдейл”, а пък Коул, освен с киното, често го свързват и с приятелката му – моделът Барбара Палвин, с която са заедно вече от няколко години.
Хънтър и Скарлет Йохансон
Те може и да не си приличат чак толкова на пръв поглед, но всъщност имат доста сходни черти. И двамата са страшно красиви.
Хънтър е строен и висок – с цели 30 см. повече от сестра си и въпреки че има участия в киното, политиката го влече далеч повече. Любопитно е, че е помогнал не на кого да е, а на бившия президент Барак Обама в кампанията, в която се кандидатира през 2008 г.
Рами и Сами Малек
Рами Малек може да се похвали с това, че е вече носител на награда Оскар, че е влизал в ролята на злодей в “Джеймс Бонд”, а и че има и близнак, който също е талантлив.
Е, вярно, че кариерата на Сами не го е направила известен колкото брат му, но пък е много благородна. Той се е отдал на преподаването и е учител в Лос Анджелис, където живее.
Ева и Джой Грийн
Ева Грийн също ще остане в историята на филмите за “Джеймс Бонд”. Участвала е в няколко от тях и все още се занимава с актьорство.
Не по кариерния път на известната си сестра поема Джой Грийн. Тя явно предпочита живот далеч от светлините на прожекторите и сега отглежда коне в Нормандия, Франция заедно със съпруга си.
Аштън и Майкъл Кътчър
Тук изненадата за нас бе най-голяма. Изобщо не бяхме предполагали, че Аштън Кътчър има брат-близнак. Но е факт.
Майкъл Кътчър страда от церебрална парализа и е избрал да съчетава две професии. Едната от тях е свързана със заболяването му – провеждане на мотивационни разговори за младежи с увреждания. Другата пък е работата му в търговска компания, пише Elle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ново 20! Панайот Панайотов погна и Тони Димитрова

Панайот Панайотов се оказа доста конфликтна личност, а колегите му недоумяват как досега се е прикривал така добре. Истинската му същност се прояви едва сега. Или пък се дължи на напредването на годините?!  Огромния му скандал с Кичка Бодурова отпреди месец е нищо в сравнение с действията му спрямо Тони […]

Subscribe US Now