Гонят Ники Кънчев от Нова ТВ, на негово място слагат…

Година след като се завърна триумфално в Нова телевизия, Ники Кънчев отново слиза от екран, пише „Уикенд”.

Неговото шоу „Голямото преследване” пада от програмата за есента. На мястото му се връща почти легендарното „Сделка или не”, само че вместо Румен Лукав негово лице вече ще е Ненчо Балабанов.
„Сделка или не” ще се излъчва всяка делнична вечер от 18 часа. Феновете вероятно си спомнят регламента на играта – в студиото има 24 затворени кутии, които крият суми от 1 стотинка до 100 хиляди лева. Участникът избира реда, в който да ги отваря. Той може да спечели утешителна предметна награда или сумата в някоя от кутиите. Предстоящият сезон ще бъде 12-и за шоуто. То е излъчено за първи път през 2005 г. и остава в ефир до 2009-а. Завръща се след година прекъсване за още 6 години. Следва още година пауза.

През 2017-а „Сделка или не” започва да се излъчва само в неделя. Шоуто пада от ефир в началото на 2018-а. През цялото време негово лице е Румен Луканов, който е и негов продуцент. След като стана ясно, че той ще бъде сменен от Ненчо Балабанов, много зрители обявиха, че си искат стария водещ. От Нова не съобщиха причината за смяната на Луканов, но уточниха, че ще има и много други нови елементи в предаването. Нов е и продуцентът – „Нак-Зак Вижън” на Атанас Маринов, който е свързан от години с вече бившия водещ. Той стои и зад предаването „Семейни войни”, което се излъчва от 17 часа всеки делничен ден. То, за разлика от „Голямото преследване” ще продължава да се излъчва, съобщиха за „Уикенд” от телевизията.

Оттам уточниха, че предаването на Ники Кънчев не е предвидено в есенната програмна схема, което обаче не означава, че не се планира завръщането му на екран на следващ етап. Шоуто в момента е в почивка, твърдят от Нова. Продължава обаче да е отворена формата за набиране на кандидати за участие в него. Всеки, който има желание да премери знания с преследвачите в него, може да я попълни, а кандидатурата му ще бъде разгледана, когато започне подготовката на нов сезон.
В момента се набират и кандидати за участие в „Сделка или не”. Който иска да изпробва късмета си, може да попълни кастинг форма в сайта на Нова тв. Досега голямата награда е печелена от 7 души, а в шоуто са участвали над 1700. Първата късметлийка, която си тръгва от студиото с най-високата сума в кутиите, е Венета Райкова. Тя взима 75 хиляди лева още в първия сезон – това е голямата награда по онова време./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now