Кевин Костнър и бившата му с нови нападки един срещу друг

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер тече още от май месец, като от тогава насам двамата не спират да си хвърлят обвинения един към друг.
Засега едно е решено и това е издръжката, която дизайнерката ще получава за децата. За всяко от трите си деца – Кейдън (16 г.), Хейс (14 г.) и Грейс (13 г.), тя ще взима по 129 755 долара на месец или около половината от сумата, която първоначално искаше.
Кевин Костнър заяви, че не може да си позволи да изплаща повече от уговорената издръжка, тъй като очаква приходите му тази година да намалеят заради прекратяването на договора му за сериала Yellowstone.
Бившата на актьора обаче го напада отново и то отново заради пари. Тя твърди, че той крие доказателства за финансите си, след като е поискала да ѝ бъдат представени документи, свързани с договорите му. Това, което адвокатите на Кристин Баумгартнер явно търсят, е информация за Horizon – предстоящия филм на Кевин Костнър, за да изтръгнат повече за приходите, които той очаква да получи.
Според адвокатския екип на актьора обаче това искане от страна на бившата му не е уместно предвид, че има сключен предбрачен договор, в който фигурира издръжката на децата. И нещо повече – в него е предвидено Кристин Баумгартнер да не предявява претенции към доходите на Кевин Костнър, които е спечелил по време на брака им, пишe People.
Адвокатите наричат исканията за финансова информация “обременителни, потискащи и тормоз”, докато междувременно освен издръжката, също съгласно предбрачния договор, Кристин Баумгартнер има право да получи и милион и половина долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Завръщането на принц Хари

На 8 септември се навърша точно една година от смъртта на Елизабет Втора. За момента няма предвидени официални прояви по този повод, като крал Чарлз и Камила възнамеряват да прекарат деня в двореца Балморал, където почина кралицата. По същото време принц Хари също ще бъде във Великобритания. Причината за пътуването […]

Subscribe US Now