Галена показа щръкнали зърна и голо дупе ВИДЕО 18+

Фолк звездата Галена разпали страстите и въображението на почитателите си от мъжки пол. Пайнерката представи нов проект, но видеото спокойно може да се причисли към тези от порно сайтовете. 

Чалга фурията без никакъв свян си показа щръкналите зърна и голото дупе в новия си видеоклип към песента “Еуфория”. 

Няма как да не отбележим, че Галена изглежда зашеметяващо добре и в момента се намира в най-перфектната си форма. Явно и самата тя смята така, след като е решила да захвърли дрехите и да покаже стегнатото си телосложение, върху което вероятно работи от месеци, че може би и години. 

“Не знам как да ви представя тази песен. Може би няма нужда от думи. Изпях я, за да си доставя удоволствие. Заснех я, за да ви доставя удоволствие Напоследък се чувствам точно така — добре в кожата си, наслаждавам се на живота, имам време само за хора с готин вайб. Идва лято, нека тази песен звучи във всички горещи моменти, които ще ви докарат до еуфория”, казва певицата за новия си проект. 
Под клипа ври и кипи от горещи коментари, а всички обръщат сериозно внимание върху голото тяло за грях на една от най-актуалните чалга звезди у нас./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg